4. Examinați cererile care sunt legate de câștig financiar.

4. Examinați cererile care sunt legate de câștig financiar.

După cum vă puteți imagina, oamenii de știință au mii de întrebări cu privire la alimentația optimă și au răspuns la unele întrebări mai amănunțit decât altele.

Dar, pe scurt, încercăm să înțelegem cât mai mult despre biochimia digestiei și metabolismului, așa că ne -am gândit despre lucruri precum gradienții osmotici și structurile fizice ale celulelor și moleculelor.

Cunoașterea științei din spatele domeniului ne permite să facem recomandări bazate pe dovezi pentru a crea un efect fiziologic cunoscut.

vor miere și scorțișoară „Rev Metabolismul meu”?

Unii oameni cred acest lucru (sau doresc ca alții să o creadă).

Dar nimeni nu știe.

Creatina monohidrat îmi va îmbunătăți puterea de putere?

Acum vorbim.

Știm câteva lucruri despre monohidratul creatinei și efectul său asupra corpului, deoarece a fost studiat științific.

Monohidrat de creatină are o structură chimică cunoscută.

Monohidrat de creatină are Un mecanism cunoscut de acțiune. Crește magazinele de fosfocreatină din mușchi. Acest lucru poate fi apoi utilizat pentru a produce mai mult ATP (energie), care este o sursă cheie de combustibil pentru energie electrică, ridicare grea și evenimente anaerobe.

Știm acest lucru pentru că am experimentat cu atenție și am măsurat obiectiv ceea ce se întâmplă . De asemenea, am reprodus aceste descoperiri de mai multe ori.

Vedeți cum s -a jucat asta?

O afirmație este speculația bazată pe, poate (cred) zvonuri despre zahărul din sânge și Metabolism împreună cu câteva studii despre scorțișoară ca antioxidant?

celălalt se bazează pe un rezultat fiziologic documentat.

Marea problemă: majoritatea oamenilor încep cu internetul.

Vă întrebați ce să puneți smoothie -ul dvs.? Ce să mănânci înainte de a te antrena? Câtă slănină ar trebui să mănânci?

Există tot felul de răspunsuri pe Google, ca să nu mai vorbim de Facebook și Instagram.

Nu trebuie să te uiți departe pentru a descoperi o persoană carismatică cu un excelent teren de corp și vânzări care oferă propriile lor credințe ca „protocol” sau „sistem”.

aceste sisteme tind să includă:

 • Un set de anumite alimente și/sau suplimente pentru a mânca. (Cum ar fi Berries Acai, culese manual la răsărit.)
 • Un set de anumite alimente de evitat. (Nimic un om de peșteră nu ar mânca. Nimic care nu este „natural”. Nimic care nu a fost vândut, cumpărat sau procesat.)
 • Reguli despre cât de mult să mănânci, când să mănânci (sau să nu mănânci) și, eventual, chiar unde să mănânci. (Fără mâncare după ora 18:30!)

Dacă sistemul de credințe (sau persoana care l -a inventat) este suficient de convingător sau de „adevăr”, poate fi destul de tentant să le credem.

Până la urmă, multe dintre aceste „sisteme” vin cu multe motive pentru a crede, inclusiv:

 • Promisiuni irezistibile
 • Branding inteligent
 • Fotografii, grafică și alte „dovezi” vizuale
 • Mărturii și/sau avize de celebritate
 • Povești personale puternice („Dacă acest tip a făcut -o, pot și eu!” )
 • Apel de sex
 • Cele mai aragamente care indică studii care se dovedesc a fi slab proiectate, părtinitoare fatal sau încă replicate (un semn distinctiv al – ați ghicit – fapt științific real)

Înainte de a -l cunoaște, nu vă puteți aminti ultima dată când nu ați pus miere și scorțișoară în fulgi de ovăz … și iaurt … și ceai.

noi noi Nu este rău pentru a dori ceva să fie adevărat.

La fel ca Fox Mulder, uneori vrem să credem.

Este foarte uman, de fapt.

credință s Ystems ne poate aduce confort. Urmarea unui set clar de reguli poate fi o ușurare uriașă pentru cei care consideră că nutriția confuză sau copleșitoare.

Sistemele de credințe ne pot face să simțim că facem parte din ceva: o comunitate care ne împărtășește valorile noastre , aspirații și dorințe. S -ar putea să simțim un sentiment de importanță, identitate și apartenență.

bonus: Suntem mai aproape de obiectivele noastre … împreună!

ca să nu mai vorbim, aceste credințe promit de obicei lucrurile pe care noi le Dorim cel mai mult, fie că este vorba de o sănătate curată spumantă, de piele strălucitoare, de performanțe minunate, de corp pe care ne -am dorit întotdeauna sau de toate cele de mai sus.

Când cumpărăm într -un sistem de credințe, căutăm pentru ajutor. Vrem să facem o schimbare sau, în sfârșit, să găsim o soluție la o problemă care ne -a deranjat mult timp.

care este complet normal și natural.

Persoanele care încep sau împărtășesc un De asemenea, sistemul de credințe nu este rău. Cei mai mulți dintre ei sunt oameni buni, autentici, pozitivi, care încearcă doar să facă viața altor oameni mai bună.

Din nou, nu este nimic în neregulă cu a dori să creadă.

sau dorința că unele lucruri ar fi adevărate.

Problema se întâmplă atunci când ne bazăm propriile decizii de sănătate pe prejudecata emoțională sau regulile unei anumite filozofii … și fie ignorăm ce are de spus știința despre fapte, sau poate nu au idee dacă există astfel de fapte.

știința este altceva decât simplă.

Ar fi minunat dacă ar exista un singur ingredient pentru a vindeca cancerul sau Un singur exercițiu pentru a vă smulge.

Dar fiziologia nu este simplă și nici nu este știința. Mai ales știința nutriției.

s-ar putea să puteți găsi un studiu care să susțină aproape orice credință legată de nutriție pe care o doriți. Acest lucru este valabil mai ales dacă studiul a fost mic sau sponsorizat de un interes anume (cum ar fi o companie de suplimente).

persoanele care citesc cercetările înțeleg acest lucru. Ei înțeleg greutatea pe care o dețin dovezile particulare și unde este plasată în ierarhia importanței nutriționale.

Dar un nou antrenor în industrie sau o mamă care caută să se întoarcă în formă sau un tip Cine a primit doar un diagnostic de diabet de tip 2, poate să nu știe diferența. Aceștia ar putea presupune că, dacă a fost demonstrat într -un singur studiu, este un fapt.

nu așa funcționează știința și nu este modul în care adevărul este descoperit.

Ai făcut -o Știți că consumul de alcool crește tonul muscular?

Nu mă credeți?

Ei bine, imaginați-vă că vă spun asta în timp ce fără cămașă, zâmbind dinții albi strălucitori și sportând un șase- Pachet:

„În 2013, un studiu clinic dublu-orb a constatat că bărbații au crescut testosteronul cu 17% după o doză mică de alcool. În 1987, un alt studiu a constatat rezultate similare creșterii testosteronului. În cele din urmă, un studiu din 2000 a arătat că alcoolul crește și nivelul de testosteron la femei.

Înțelegând că alcoolul crește testosteronul și știind că pe măsură ce testosteronul crește, la fel și masa și puterea noastră musculară, concluzionez că ar trebui să facem toți Băutându -te pentru a te jigni! (Rezultatele pot varia.) ”

Desigur, acest lucru nu este adevărat, nu?

pentru că ar fi ignorat:

 • Alte date care sugerează că alcoolul scade de fapt testosteronul, iar cele două studii care arată că nu are niciun efect.
 • Date despre modul în care alcoolul ne poate dăuna sănătății și fitnessului.
 • Faptul că alcoolul conține 7 kcals pe gram, ceea ce se adaugă rapid atunci când beați băutură (mai ales dacă adăugați amestecuri) și, în mod normal, crește apetitul la scurt timp după aceea, ceea ce duce la gustarea ulterioară. (Street Meat oricine?) Studiați, trebuie să vă uitați la toate studiile pe acest subiect pentru a vedea unde se află greutatea generală a dovezilor.

  Dar să obținem real.

  Oamenii sunt ocupați.

  Clienții de sănătate și fitness nu au de obicei timp, experiență și nici interesul de a face față cercetării. Au locuri de muncă și vieți.

  , deci poate fi ușor să cadă în capcana de a lua unul sau două studii ca Evanghelie – mai ales dacă aceste rezultate vă sunt livrate de un vorbitor carismatic cu un corp grozav. Introduceți noul meu supliment: Buff Booze!

  Care este vătămarea în a crede?

  În programele de certificare ale PN, ei vorbesc despre sfera de practică. Este crucial pentru profesioniști pentru sănătate și fitness pentru:

  • Știți ce știu și ce nu știu.
  • Știți unde pot Faceți în mod legitim recomandări bazate pe expertiză reală și unde trebuie să se refere la un alt profesionist în domeniul sănătății.

  Cu alte cuvinte, pentru a face recomandări adecvate, bazate pe dovezi, despre nutriție, nu este suficient Pentru a pur și simplu:

  • au făcut o schimbare mare pentru propriul corp (cum ar fi să pierdeți în greutate sau să reușiți la un sport nou).
  • Urmați unele bloguri.
  • Aveți o grămadă de reviste de sănătate și fitness pe spatele toaletei.

  Acestea sunt o modalitate excelentă de a ÎNCEPE. Nici nu știam lucruri când eram nou pe teren. De aceea, învățăm și exersăm … și practicăm și învățăm … și apoi practicăm și învățăm ceva mai mult.

  , dar ne sprijinim pe acele metode de „cercetare” – aka credinței în loc să știm – poate fi periculos.

  Există o zicală veche:

  Știi suficient pentru a fi periculos.

  Pentru început, credințele fără dovezi pot provoca vătămări fizice.

  nutriție Poate afecta dramatic sistemele corpului uman – aceasta este puterea și oportunitatea uimitoare și este motivul pentru care noi antrenorii iubim acest domeniu.

  Dezavantajul este că a face lucrurile greșite ne poate schimba corpul în moduri pe care nu le dorim.

  Înapoi la mijlocul anilor 1800, un bărbat pe nume Wilbur Atwater avea un doctorat. de la Yale în Chimie Agricolă.

  El a măsurat caloriile și macronutrienții din sute de alimente pentru a ajunge în cele din urmă la concluzia că singurele două elemente de care oamenii trebuiau să fie preocupați la crearea dietei lor au fost:

  • Proteină și
  • Calorii totale.

  El a scris coloane de ziare, a ținut prelegeri și a spus oricui care să asculte credințele sale. El a crezut cu adevărat că aceasta este soluția pentru nutriția umană și chiar sărăcia.

  era un om de știință bine respectat făcând cercetări reale într-un laborator. Cu toate acestea, nu avea toate cunoștințele de care avea nevoie pentru a face recomandările corecte.

  În schimb, el a spus tuturor să mănânce mai puține legume (pentru că erau calorii scăzute și proteine ​​scăzute), în timp ce mânca mai multe carne de porc grasă.

  O mică cunoaștere poate fi un lucru periculos, nu poate?

  Dieta lui Atwater elimină:

  • Cereale integrale
  • grăsimi sănătoase
  • Fructe și legume
  • Vitamine și minerale
  • fibre
  • Diversi alți nutrienți și micronutrienți (cum ar fi antioxidanți).

  Datorită cercetării, știm acum că toate acestea joacă propriul rol unic în sănătate. Tăierea tuturor acestor nutrienți este periculoasă.

  Acum, acesta este un exemplu extrem, poate.

  Dar unele dintre cele mai populare diete bazate pe credințe astăzi au adepți care își modifică nutriția Alegeri în moduri ciudate și/sau greșite. Ei:

  • Renunță complet la cereale, fasole și leguminoase
  • Înjurați toate grăsimile
  • Mănâncă doar mâncare crudă
  • Bazându -și aportul pe un singur aliment (de exemplu, grapefruit, varză)
  • Eschew Solid Food
  • Bea doar sucuri de „detoxifiere”
  • Țineți -și aportul zilnic de calorii la unii Numărul „Magic”, cum ar fi 600
  • Înlocuiți toate carbohidrații https://harmoniqhealth.com/ro/nanovein/ cu slănină

  Aceste diete, fie folosesc selectiv cercetarea (de exemplu, un studiu la șobolani care arată că sucul de struguri previne tumorile -Timpul pentru Dieta Magică Anti-Cancer Sucul de Grape!) Sau rămâneți blocați pe mici detalii în timp ce lipsesc imaginea de ansamblu.

  De asemenea, credințele fără dovezi pot împiedica industria sănătății și fitness h3>

  Majoritatea oamenilor care lucrează ca profesioniști de sănătate și fitness au ales această industrie pentru a ajuta oamenii să-și schimbe viața în bine.

  confundând prostia din noi înșine (și clienți) cu aceste ciudate bazate pe credințe ” sisteme ”nu susține acest obiectiv.

  Când alegem credința peste F Acționăm, nu ne ținem pe noi înșine și clienții noștri. Reținem întreaga industrie.

  Să ne angajăm să îmbunătățim cunoștințele de nutriție ale tuturor.

  Locul nostru de muncă colectiv ca antrenori este să creăm cei mai sănătoși și mai fericiți oameni din lume.

  Cum facem asta?

  Tratarea nutriției ca știință, în loc de un sistem de credințe, este un pas puternic în direcția corectă.

  așa cum este în permanență apăsarea constantă pentru a îmbunătăți îmbunătățirea Cunoașterea noastră și gândirea critică la convingerile noastre.

  știința nutriției este un domeniu mare. Nu putem ști totul și, cu siguranță, nu toate dintr-o dată.

  , dar ne putem angaja să punem credințele și să îmbrățișăm un proces pe tot parcursul vieții de învățare, studierea, gândirea critică și aplicarea analizei bazate pe dovezi pentru Fiecare decizie și recomandare pe care o luăm.

  Ce să facem în continuare: câteva sfaturi de la Precision Nutrition.

  1. Practicați să aveți o mentalitate deschisă, dar critică.

  „Pentru că a funcționat pentru mine” nu este suficientă dovadă pentru a recomanda „o altă persoană.

  Fii curios. Întreabă întrebări.

  Explorați dovezile care susțin o poziție dată. Fiți conștienți de ce știința nutriției este atât de complicată. Cereți referințe științifice și apoi examinați -le pe acestea.

  și, prin toate mijloacele, experimentați pe voi înșivă (în antrenor de nutriție de precizie, numim acest scris manualul proprietarului dvs.).

  Încercați diferit lucruri. Documentați efectele.

  în timp, acesta este un mod legitim de a cunoaște. (Asigurați -vă că urmăriți și revizuiți întotdeauna – corpurile se schimbă!)

  2. Trăiește în mijlocul terenului.

  Biologia funcționează rar în extreme. Doar în contexte foarte specifice (de exemplu, boala celiacă diagnosticată reală) fac „întotdeauna” și „niciodată” nu au valoare.

  Deci fiți suspect de limbajul „întotdeauna” sau „niciodată” în discuția nutrițională.

  În schimb, încercați „unii oameni” și „uneori” și „depinde”.

  De exemplu, un antrenor ar putea insista că totul ar trebui să fie „100% natural” sau altfel este rău. Dar doar pentru că ceva a fost procesat într -un fel nu este întotdeauna inferior.

  În unele cazuri, procesarea poate îmbunătăți efectiv efectul dorit și/sau profilul nutrițional. De exemplu, în 2011, Journal of Nutrition a publicat un raport care arată că fără suplimente sau alimente îmbogățite:

  • 100% dintre americani nu ar primi suficientă vitamina d.
  • 93% nu suficientă vitamina E.
  • 88% nu este suficient folat.
  • 74% nu suficientă vitamina A.
  • 51% nu este suficient Tiamina.
  • 46% nu suficientă vitamina c.
  • 22% nu suficientă vitamina B6.

  Sigur, poate că există o dietă „perfectă” Plutind acolo, dar pentru majoritatea dintre noi, a avea câteva alimente fortificate și chiar vitamine sintetice în listă este probabil o idee bună. O dietă plină de alimente prelucrate, fortificate și vitamine sintetice, nu atât de bune.

  3. Observați când cuvintele și conceptele declanșează emoții.

  Majoritatea sistemelor de nutriție bazate pe credințe sunt cuplate în marketing care vă pregătește în mod intenționat, poate prin a vă arunca traumele, nesiguranțele sau ego-ul (actuala „alimentație curată” Craze este un exemplu bun).

  Recunoașteți când vă simțiți „tras” de o anumită idee.

  Întrebați -vă, consider că acest „sistem” din motivele corecte? Caut o soluție „ușoară”, deoarece mă simt trist/frustrat/pierdut/stresat astăzi?

  4. Examinați revendicările care sunt legate de câștig financiar.

  De exemplu:

  „Mâncați cât doriți și pierdeți în greutate!” (O cerere din viața reală care vizează vânzarea unei cărți de dietă.)

  „ABS a smuls în 1 minut!” . (Revendicări reale de la producătorii unui supliment de scorțișoară. Așa este, scorțișoară.)

  În anii mei adolescenți, am cheltuit cantități de neconceput din banii mei câștigați de McDonald pentru a impulsuri de testosteron ineficiente și produse cu oxid nitric.

  Credeți -mă, frate, am fost „Jacked”.

  În această căsătorie între credințe și profit, știința nu s -a prezentat la ceremonie.

  5. Fii sceptic în ceea ce privește abordările unice-size. are o legătură emoțională cu planul.

  oamenii sunt sisteme unice, complexe. Acestea ar trebui tratate ca atare.

  Nu există o cea mai bună dietă. Orice plan ar trebui să fie un sistem care se bazează pe dovezi și reflectă cu adevărat stilul de viață, obiectivele și nevoile unice ale clientului.

  6. Obțineți coaching calificat.

  Dacă nu vă simțiți încrezători în citirea cercetării sau înțelegerea științei, luați în considerare să găsiți un antrenor certificat PN sau să vă înscrieți în certificarea.

  Cunoașterea este putere.

  referințe

  Faceți clic aici pentru a vizualiza sursele de informații la care se face referire în acest articol.